Vzmetnica ŠLARAFIJA-DREAM ŠLARAFIJSKO VZMETENJE

Za težo
od 130 kg naprej, od 50-130 kg
Trdota
srednje trdo, srednje trdo / trdo, trdo
Težave
alergije, hrbtenica, vroče / zebe

Naslednik ležišča 9000-Šlarafija, ki ima na mehkejši strani piramidno plast, ki je narejena iz spominske pene. Od predhodnika nudi še več udobja. Je antidekubičen.

Preberite več
Počisti
Na zalogi
Cena: 689,04 
Imate dodatna vprašanja o tem izdelku?

Ležišče s svojim vrhunskim jedrom odlično podpira hrbtenico. Obojestransko je postavljena plast 6cm piramid (na eni strani iz spominske pene), ki so na eni strani ležišča trše, na drugi strani, kjer je spominska pena pa mehkejše. S tem ustvarja udobje, ki je namenjeno tistim, ki si želite imeti možnost ležati na dveh različnih trdotah. Odvisno od težav, ki jih imate tisti trenutek. Npr., če vas boli križ si obrnete na tršo stran, če vas bolijo kolki ali vam rada zaspi roka pa na mehkejšo stran, kjer so piramide iz spominske pene.

Piramidna oblika vas podpira točkovno in s tem masira, ter med ležanjem pospešuje mikro-cirkulacijo krvi, zato je spanje mirnejše brez odvečnega obračanja in s tem posledično zbujanja.

Ležišče ima tudi bočno ojačitev iz zračnega materiala, da se ne čuti vzmeti ob robu ležišča in da je prehod med dvema skupaj postavljenima ležiščema bolj prijeten (se ne čuti luknje med ležiščema na zakonski postelji).
Dobro podpira hrbtenico in ji daje ravno oporo. Zanj je značilna daljša življenjska doba, saj je narejen po stari tradicionalni tapetniški metodi, ki je dan danes med poznavalci kvalitetnih ležišč v svetu zelo cenjena.

Prevleke lahko izbirate med tremi polnili in sicer:

 • cenovno najugodnejša je volna za alergike (termobond), ki je nujna za hude alergike, saj je iz sintetičnih vlaken;
 • polnilo iz 100% naravne volne (300g/m2) pa je polnilo, ki vam nudi odlično mikroklimo, kar pomeni, da vam zlepa ne bo vroče ali pa vas bo zeblo. Če pa vas rado zebe ali pa se izredno potite pa vam priporočamo polnilo iz 500g/m2 volne, ki vam bo nudilo maksimalno regulacijo vlage in toplote.
 • šlarafijske vzmeti, cca 600 ročno pletenih vzmeti v dvojnem okvirju
 • obojestransko: juta, 6 cm strukturiran antibakterijski puhin in 6cm strukturirana spominska pena, dve trdoti – zgoraj/spodaj (piramide jajčaste oblike)
 • prevleka:
  bombažna Dream (antibakterijska, antistatična – odbija drobni prah in uravnavajo telesno temperaturo)
  snemljiva – možno suho kemično čiščenje
  zaščitena proti pršicam, glivicam in bakterijam