Vzmetnica BIOS DREAM TFK – ŽEPKASTO VZMETENJE

Za težo
od 50-130 kg
Trdota
srednje trdo, udobno
Težave
alergije, hrbtenica, kolki in ramena, vroče / zebe

Naslednik ležišča 9000-TFK, ki ima na mehkejši strani piramidno plast, ki je narejena iz spominske pene. Ležišče s tem nudi od predhodnika še več udobja. Primeren tudi pri težavah s kolki.

Preberite več
Počisti
Na zalogi
Cena: 661,32 
Imate dodatna vprašanja o tem izdelku?

Ležišče s svojim vrhunskim jedrom odlično podpira hrbtenico. Obojestransko je postavljena plast 6cm piramid (na eni strani iz spominske pene), ki so na eni strani ležišča trše, na drugi strani, kjer je spominska pena pa mehkejše. S tem ustvarja udobje, ki je namenjeno tistim, ki si želite imeti možnost ležati na dveh različnih trdotah. Odvisno od težav, ki jih imate tisti trenutek. Npr., če vas boli križ si obrnete na tršo stran, če vas bolijo kolki ali vam rada zaspi roka pa na mehkejšo stran, kjer so piramide iz spominske pene.

Piramidna oblika vas podpira točkovno in s tem masira, ter med ležanjem pospešuje mikro-cirkulacijo krvi, zato je spanje mirnejše brez odvečnega obračanja in s tem posledično zbujanja.

Ležišče ima tudi bočno ojačitev iz zračnega materiala, da se ne čuti vzmeti ob robu ležišča in da je prehod med dvema skupaj postavljenima ležiščema bolj prijeten (se ne čuti luknje med ležiščema na zakonski postelji).

Ležišče je primerno za dvižni letvasti pod (tudi električni dvig) in se lahko prepogiba, saj je so temu prilagojene ročno spete žepkaste vzmeti.

Prevleke lahko izbirate med tremi polnili in sicer:

 • cenovno najugodnejša je volna za alergike (termobond), ki je nujna za hude alergike, saj je iz sintetičnih vlaken;
 • polnilo iz 100% naravne volne (300g/m2) pa je polnilo, ki vam nudi odlično mikroklimo, kar pomeni, da vam zlepa ne bo vroče ali pa vas bo zeblo. Če pa vas rado zebe ali pa se izredno potite pa vam priporočamo polnilo iz 500g/m2 volne, ki vam bo nudilo maksimalno regulacijo vlage in toplote.
 • 5 conske žepaste vzmeti v lanenih žepkih, ročno spete
 • obojestransko: juta, 6 cm strukturiran antibakterijski puhin in 6cm strukturirana spominska pena, dve trdoti – zgoraj/spodaj (piramide jajčaste oblike) prevleka:
  – bombažna Dream (antibakterijska, antistatična – odbija drobni prah in uravnavajo telesno temperaturo)
  – antistatična – odbija drobni prah
  – snemljiva – možno suho kemično čiščenje
  – zaščitena proti pršicam, glivicam in bakterijam
 • Izbirate lahko med tremi tipi polnil:
  – 200 gr/m2 termobond
  – 300 gr/m2 volna
  – 500 gr/m2 volna
 • Višina ležišča: 23cm