Splošni pogoji uporabe

1. Pogoji uporabe strani (naročanja)

Material na  internet strani www.spalnistudio.si  je za informativno rabo. Dopuščamo možnost za nepravilnosti podatkov, slikovnega, zvočnega in tekstovnega materiala na spletni trgovini. Obvezujemo se, da bo poslovanje spletne trgovine potekalo v skladu z veljavno zakonodajo. Objavljene fotografije so simbolične.

2. Vračilo izdelka

Kupec ne more odstopiti od pogodbe, katere predmet je blago, ki je bilo izdelano po natančnih navodilih potrošnika in ki je bilo prilagojeno njegovim osebnim potrebam (npr. ob naročilu izdelka izven standardnih dimenzij) med te spadajo tudi posteljni okvirji, ki so predmet naročanja po željah kupca.

3. Garancija

Garancijska doba ni pokazatelj, kako dolgo naj bi ležišče uporabljal. Potrošnika le varuje pred napakami na izdelku nikakor pa ne pred izgubo udobja in podpore. Ležišča imajo popolno garancijo 2 leti. Vzglavniki, postelje, letvice in posteljnina imajo 2 letno garancijo, z upoštevanjem garancijskih pogojev.

4. Naročila in dostava

CNB, Britof, d.o.o., Britof 123, 4000 Kranj hrani predračune v svoji bazi in jih po potrebi lahko dobite na elektronko pošto, ki je bila navedena kot kontakt naročila.

Naročilo je sprejeto in gre v izdelavo, ko je 100% poravnano plačilo predračuna.

Dostavni rok za naročeno blago po plačanem predračunu je med 2.-5. tedni. Predhodno vas bomo o dostavi obvestili preko telefona.

Po prejemu vašega naročila vas bomo pred dostavo blaga kontaktirali po telefonu ali elektronski pošti. V primeru, da boste nedosegljivi na navedeni telefonski številki in ne boste mogli potrditi dostave, blaga ne bomo mogli dostaviti.

Informacije in naročila:

  • Telefonska naročila v delovnem času na telefonsko številko (04) 234-35-40
  • Tudi preko elektronske pošte na nakupi@spalnistudio.si
  • In spletne trgovine

Obvezujemo se, da bomo vaše naročilo, poslano izven delovnega časa obravnavali v najkrajšem možnem času.

5. Reklamacije in informacije

V primeru, da ima blago napako, potrošnik lahko blago reklamira. Vrnjeno blago mora biti čisto, nepoškodovano, brez madežev in v originalni embalaži, sicer ga ponudnik ni dolžan sprejeti in bo na stroške pošiljatelja vrnjen kupcu. Vračila izdelkov se vršijo s podjetjem Pošta Slovenije d.o.o. Vračilo izdelka je potrebno predhodno najaviti na telefonsko številko 04/234-35-40. Poslali vam bomo reklamacijski zapisnik, katerega prosimo, da v celoti izpolnite, saj predstavlja ključni dokument za uspešno reševanje reklamacije in je obvezen del vrnjene pošiljke. Nenajavljenih pošiljk ponudnik ni dolžan sprejeti in bodo na stroške pošiljatelja vrnjene.

6. Delovni čas Spalnega Studia

Delovni čas spalnega studia v Britofu pri Kranju in v Celovških dvorih v Ljubljani dobite na spletni strani www.spalnistudio.si (kontakt – lokacije spalnih studiev). Vsem priporočamo, da se pred nakupom oglasite pri nas v spalniih studiih in izbrane izdelke vidite in jih preizkusite v živo.

7. Cene

Vse objavljene cene so v evrih. Cene vključujejo DDV, razen kadar ni izrecno napisano drugače. Cene veljajo od 01.01.2012 do nadaljnjega.

Ob nakupu preko interneta veljajo cene, ki so objavljene na strani kot aktualne (tudi akcijske cene).

Vse ponudbe, računi in dokumenti so sestavljeni v skladu z veljavno zakonodajo, ki velja v Republiki Sloveniji.

Cenik se lahko spremeni brez predhodnega obvestila.

8. Dostava

Pri ceni nad 500.00 € je dostava brezplačna (velja izključno za naročila preko spletne trgovine). Za vse ostale nakupe pod 500,00 € pa so cene dostave vidne na predračunu, ki so naslednje: za dodatni program 4,90€/kos, za letvaste pode 4,90€/kos, ležišča 6,90€/kos in postelje 8,00€/kos.