O nas

Smo družinsko podjetje CNB, Britof, d.o.o.. Ustanovitev sega v zgodnja devedeseta leta. Že ves čas se ukvarjamo s spalnimi sistemi (ležišči, posteljnimi ogrodji, vzglavniki, posteljnino, nadvložki…). V zadnjih letih smo razširili asortiman izdelkov še na posteljne okvirje razreda Classic in Art, ter postali zastopniki za prodajo vrhunskih vgradnih omar Akron.

Naša prednost je ta, da zares dobro poznamo naše izdelke in Vam znamo zato tudi pravilno svetovati. Na svetovanje smo dali velik poudarek, saj se je izkazalo, da imajo ljudje veliko preveč težav pri spanju, ki se jih da odpraviti ali vsaj omiliti s pravim ležiščem. Tako je izbira prave podlage na kateri prespimo noč, se želimo spočiti ali v primeru bolezni ozdraveti, zelo pomembna, saj nas spremlja vsaj eno tretjino življenja.

Naše podjetje ima registrirani blagovni znamki BIOS in SPALNI STUDIO, pod katerima boste našli najkakovostnejše izdelke, ki so bili razviti po najvišjih kriterijih in so narejeni v Sloveniji. Veliko je inovativnosti, znanja, praktičnih in estetskih rešitev, ter uporabnosti na najvišjem nivoju.Vse vam lahko naredimo po vaših željah in v vseh dimenzijah. Kupljene izdelke vam dostavimo po vsej Sloveniji.

Blagovna znamka BIOS je za tiste uporabnike, ki zahtevajo najvišjo kakovost (na Biotehniški fakulteti v Ljubljani smo prejeli certifikat za kakovost naših izdelkov), saj so izdelki izrecno ročne izdelave butične proizvodnje, kjer uporabljamo najsodobnejše materiale, ki omogočajo vse predhodne naštete lastnosti, le te pa dobite v edinem pravem SPALNEM STUDIU.

 

Smiley face
Niko Car

Direktor

E-mail: niko.car@spalnistudio.si
Gsm: +386(0)41-367-099

Smiley face
Irena Car

Vodja prodaje za pohištvo

E-mail: irena.car@spalnistudio.si
Gsm: +386(0)41-538-485

Smiley face
Biserka Car

Vodja prodaje za ležišča

E-mail: biserka.car@spalnistudio.si
Gsm: +386(0)31-370-078