Vzmetnica BIOS Cuba TFK ŽEPKASTO VZMETENJE

Za težo
od 130 kg naprej, od 50-130 kg
Trdota
srednje trdo, srednje trdo / trdo, trdo
Težave
alergije, hrbtenica, vroče / zebe

Ležišče Cuba TFK je trše/čvrsto ležišče, ki ima dve trdoti udobja (zgoraj/spodaj). Kljub temu pa kockice na obeh straneh naredijo udobje pri ležanju. Močno se priporoča športnikom in ljudem z povečano težo nad 130kg.

Preberite več
Počisti
Na zalogi
Cena: 757,20 
Imate dodatna vprašanja o tem izdelku?

Ležišče s svojim vrhunskim točkovnim jedrom odlično podpira hrbtenico. Obojestransko je postavljena plast 6cm kockice, ki so na eni strani ležišča trše, na drugi strani pa mehkejše. S tem ustvarja udobje, ki je namenjeno tistim, ki si želite imeti možnost ležati na dveh različnih trdotah. Odvisno od težav, ki jih imate tisti trenutek. Npr., če vas boli križ si obrnete na tršo stran, če vas bolijo kolki ali vam rada zaspi roka pa na mehkejšo stran, kjer so mehkejše kockice.

Plasti za udobje zgoraj/spodaj dajejo čvrsto podporo, hkrati pa dajejo prijeten občutek („aqua“ občutek). Kljub temu, da je podlaga čvrsta in spada med trša ležišča, je občutek ležanja zelo prijeten  saj se kockice pravilno ugrezajo in s tem posledično anatomsko prilagajajo obliki našega telesa. Za ležišče CUBA TFK se velikokrat odločajo tudi vrhunski športniki, ki imajo večji tonus mišic, saj je ležišče čvrsto, hkrati dovolj udobno in s tem odlično za regeneracijo po velikih fizičnih naporih.

Ležišče ima tudi bočno ojačitev iz zračnega materiala, da se ne čuti vzmeti ob robu ležišča in da je prehod med dvema skupaj postavljenima ležiščema bolj prijeten (se ne čuti luknje med ležiščema na zakonski postelji).

Ležišče je primerno za dvižni letvasti pod (tudi električni dvig) in se lahko prepogiba, saj je so temu prilagojene ročno spete žepkaste vzmeti.

Prevleke lahko izbirate med tremi polnili in sicer:

 • cenovno najugodnejša je volna za alergike (termobond), ki je nujna za hude alergike, saj je iz sintetičnih vlaken;
 • polnilo iz 100% naravne volne (300g/m2) pa je polnilo, ki vam nudi odlično mikroklimo, kar pomeni, da vam zlepa ne bo vroče ali pa vas bo zeblo. Če pa vas rado zebe ali pa se izredno potite pa vam priporočamo polnilo iz 500g/m2 volne, ki vam bo nudilo maksimalno regulacijo vlage in toplote.
 • 5 conske žepaste vzmeti v lanenih žepkih, ročno spete
 • obojestransko: juta, 6cm antibakterijskega strukturiran puhin (odprto-celična pena – oblika kockice, mnogo-conska plast), dve niansi trdote (zgoraj/spodaj)
 • prevleka:
  bombažna Dream (antibakterijska, antistatična – odbija drobni prah in uravnavajo telesno temperaturo)
  antistatična – odbija drobni prah
  snemljiva – možno suho kemično čiščenje
  zaščitena proti pršicam, glivicam in bakterijam
 • Izbirate lahko med tremi tipi polnil:
  – 200 gr/m2 termobond
  – 300 gr/m2 volna
  – 500 gr/m2 volna
 • Višina ležišča: 23cm