Vzmetnica BIOS MONTE-CARLO TFK – ŽEPKASTO VZMETENJE

Za težo
od 50-130 kg
Trdota
super udobno, udobno
Težave
kolki in ramena, vroče / zebe

Udobje, udobje in še enkrat udobje. Odličen za težave s sklepi in kolki. Za tiste, ki si želite spati na oblačku udobja in kljub temu imeti odlično podprto hrbtenico.

Preberite več
Počisti
Na zalogi
Cena: 741,60 
Imate dodatna vprašanja o tem izdelku?

Ležišče s svojim vrhunskim jedrom odlično podpira hrbtenico. Obojestransko postavljeni dve plasti lateksa (4cm+2cm) ustvarjata udobje, ki blagodejno deluje na skelet, predvsem prevelik pritisk na kolke in ramena. To ležišče je narejeno posebej za ljudi, ki želijo imeti zelo udobno ležišče in nenazadnje ležišče, ki odlično podpira hrbtenico. Še posebej pa je nepogrešljivo za ljudi, ki imajo veliko težav s kolki in rameni. Skratka leži se dobesedno kot na oblačku.
Priporočamo ležišče MonteCarlo do 140cm širine, ker je sicer težje ležišče zaradi lateksa, ki je sam po sebi težji material.

Ležišče ima tudi bočno ojačitev iz zračnega materiala, da se ne čuti vzmeti ob robu ležišča in da je prehod med dvema skupaj postavljenima ležiščema bolj prijeten (se ne čuti luknje med ležiščema na zakonski postelji).

Ležišče je primerno za dvižni letvasti pod (tudi električni dvig) in se lahko prepogiba, saj je so temu prilagojene ročno spete žepkaste vzmeti.

Prevleke je pri tem modelu z polnilom 500g/m2 volne:

 • polnilo iz 100% naravne volne (500g/m2) pa je polnilo, ki vam nudi odlično mikroklimo, kar pomeni, da vam zlepa ne bo vroče ali pa vas bo zeblo. Če vas rado zebe ali pa se izredno potite je polnilo iz 500g/m2 volne tisto, ki vam bo nudilo maksimalno regulacijo vlage in toplote.
 • 5 conske žepaste vzmeti v lanenih žepkih, ročno spete
 • obojestransko: juta, 4 cm lateksa in 2cm lateksa (skupno 6cm na vsaki strani) prevleka:
  – bombažna Dream (antibakterijska, antistatična – odbija drobni prah in uravnavajo telesno temperaturo)
  – antistatična – odbija drobni prah
  – snemljiva – možno suho kemično čiščenje
  – zaščitena proti pršicam, glivicam in bakterijam
 • Izbirate lahko med naslednjo prevleko:
  – polnilo 500 gr/m2 volna
 • Višina ležišča: 23cm