Ležišče BIOS VITALKO-MEMORY

Tip jedra
penasto
Za težo
do 75 kg, otroška
Trdota
udobno
Težave
alergije, hrbtenica, kolki in ramena, vroče / zebe

Sodobno penasto ležišče z dodatkom plasti spominske pene, ki je primerno za tiste, ki želijo ležati udobno, a na čvrsti podlagi, ki odlično podpira hrbtenico. Mnogoconsko jedro.

Preberite več
Počisti
Na zalogi
Cena: 345,00 
Imate dodatna vprašanja o tem izdelku?

Ležišče za tisti, ki ne želijo imeti vzmeti v ležišču in radi zelo udobno ležijo. Razvito je posebej za odraščajoče otroke in mladino. Ima še dodatno plast spominske pene, ki naredi ležišče čvrsto, a zelo udobno in prijazno za kolke in ramena.

Prilagaja se telesu mnogoconsko, kar pomeni, da se cone prilagajajo telesu neglede kako se na ležišču leži. To je predvsem dobro za otroke, ki še niso dosegli končne višine in v drugih primerih zgrešijo cone. Tukaj pa se cone prilagajajo vsakih 10x10cm.
Ima dve niansi trdote (zgoraj/spodaj), kar še posebej pride prav takrat, ko otrok pridobiva na teži ali za tiste, ki imajo občasne težave s hrbtenico (trša stran ležišča) pa večino časa rajši ležijo na mehkejši strani, kar je blagodejnejše za kolke, ramena,…

Ležišče se mora uporabljati s primernim letvastim podom, kakor vsa ležišča, ki nimajo svojega lastnega vzmetenja. Letvasti pod ležišču omogoča zračenje, boljšo podporo hrbtenici in mu podaljša življenjsko dobo.

Prevleke lahko izbirate med tremi polnili in sicer:

 • cenovno najugodnejša je volna za alergike (termobond), ki je nujna za hude alergike, saj je iz sintetičnih vlaken;
 • polnilo iz 100% naravne volne (300g/m2) pa je polnilo, ki vam nudi odlično mikroklimo, kar pomeni, da vam zlepa ne bo vroče ali pa vas bo zeblo. Če pa vas rado zebe ali pa se izredno potite pa vam priporočamo polnilo iz 500g/m2 volne, ki vam bo nudilo maksimalno regulacijo vlage in toplote.
 • jedro:
  – 1 plast HR profilirane odprto-celične antibakterijske pene
  – 1 plast 3cm spominske pene
 • prevleka:
  – bombažna Dream (antibakterijska, antistatična – odbija drobni prah in uravnavajo telesno temperaturo)
  – antistatična – odbija drobni prah
  – snemljiva – možno suho kemično čiščenje
  – zaščitena proti pršicam, glivicam in bakterijam
 • Izbirate lahko med tremi tipi polnil:
  – 200 gr/m2 termobond
  – 300 gr/m2 volna
  – 500 gr/m2 volna
 • Višina ležišča: 15 cm