Ležišče BIOS VITALKO-DREAM

Tip jedra
penasto
Za težo
do 75 kg
Trdota
srednje trdo, udobno
Težave
alergije, hrbtenica, kolki in ramena, vroče / zebe

Ležišče za tiste ljudi, ki ne želijo vzmetenja v svojem ležišču in od ležišča zahtevajo več. Na eni strani trše piramide, na drugi strani mehkejše piramide iz spominske pene.

Preberite več
Počisti
Na zalogi
Cena: 584,64 
Imate dodatna vprašanja o tem izdelku?

Ležišče za tisti, ki ne želijo imeti vzmeti v ležišču in radi zelo udobno ležijo. Obojestransko je postavljena plast 6cm piramid (na eni strani iz spominske pene), ki so na eni strani ležišča trše, na drugi strani, kjer je spominska pena pa mehkejše. S tem ustvarja udobje, ki je namenjeno tistim, ki si želite imeti možnost ležati na dveh različnih trdotah. Odvisno od težav, ki jih imate tisti trenutek. Npr., če vas boli križ si obrnete na tršo stran, če vas bolijo kolki ali vam rada zaspi roka pa na mehkejšo stran, kjer so piramide iz spominske pene.

Piramidna oblika vas podpira točkovno in s tem masira, ter med ležanjem pospešuje mikrocirkulacijo krvi, zato je spanje mirnejše brez odvečnega obračanja in s tem posledično zbujanja.

Jedro se prilagaja telesu mnogoconsko. Cone se prilagajajo vsakih 10x10cm.

Ležišče se mora uporabljati s primernim letvastim podom, kakor vsa ležišča, ki nimajo svojega lastnega vzmetenja. Letvasti pod ležišču omogoča zračenje, boljšo podporo hrbtenici in mu podaljša življenjsko dobo.

Prevleke lahko izbirate med tremi polnili in sicer:

 • cenovno najugodnejša je volna za alergike (termobond), ki je nujna za hude alergike, saj je iz sintetičnih vlaken;
 • polnilo iz 100% naravne volne (300g/m2) pa je polnilo, ki vam nudi odlično mikroklimo, kar pomeni, da vam zlepa ne bo vroče ali pa vas bo zeblo. Če pa vas rado zebe ali pa se izredno potite pa vam priporočamo polnilo iz 500g/m2 volne, ki vam bo nudilo maksimalno regulacijo vlage in toplote.
 • jedro:
  1 plast HR profilirane odprto-celične pene
  2 plasti: 6 cm strukturiran antibakterijski puhin in 6cm strukturirana spominska pena, dve trdoti – zgoraj/spodaj (piramide jajčaste oblike) prevleka:
  – bombažna Dream (antibakterijska, antistatična – odbija drobni prah in uravnavajo telesno temperaturo)
  – antistatična – odbija drobni prah
  – snemljiva – možno suho kemično čiščenje
  – zaščitena proti pršicam, glivicam in bakterijam
 • Izbirate lahko med tremi tipi polnil:
  – 200 gr/m2 termobond
  – 300 gr/m2 volna
  – 500 gr/m2 volna
 • Višina ležišča: 24 cm