Ležišče BIOS LATEKS-DREAM

Tip jedra
lateks
Za težo
od 50-130 kg
Trdota
srednje trdo
Težave
kolki in ramena

Lateks ležišče je nadgrajeno z dvema plastema piramid, ki mu dajeta dodatno podporo za hrbtenico in zračnost. Pospešujeta krvni obtok. S tem omogočata mirnejši spanec.

Preberite več
Počisti
Na zalogi
Cena: 621,00 
Imate dodatna vprašanja o tem izdelku?

Ležišče za tisti, ki ne želijo imeti vzmeti v ležišču in radi zelo udobno ležijo. Obojestransko je postavljena plast 6cm piramid (na eni strani iz spominske pene), ki so na eni strani ležišča trše, na drugi strani, kjer je spominska pena pa mehkejše. S tem ustvarja udobje, ki je namenjeno tistim, ki si želite imeti možnost ležati na dveh različnih trdotah. Odvisno od težav, ki jih imate tisti trenutek. Npr., če vas boli križ si obrnete na tršo stran, če vas bolijo kolki ali vam rada zaspi roka pa na mehkejšo stran, kjer so piramide iz spominske pene.

Piramidna oblika vas podpira točkovno in s tem masira, ter med ležanjem pospešuje mikrocirkulacijo krvi, zakar je spanje mirnejše brez odvečnega obračanja in s tem posledično zbujanja. Piramidne plasti zelo izboljšata zračnost lateks ležišču.

Ležišče se mora uporabljati s primernim letvastim podom, kakor vsa ležišča, ki nimajo svojega lastnega vzmetenja. Letvsti pod ležišču omogoča zračenje, boljšo podporo hrbtenici in mu podaljša življenjsko dobo.

 • jedro:
  1 plast: 5-consko jedro iz naravnega lateksa – 16cm
  2 plasti: 6 cm strukturiran antibakterijski puhin in 6 cm strukturirana spominska pena, dve trdoti – zgoraj/spodaj (piramide jajčaste oblike)
 • prevleka:
  bombažna Dream (antibakterijska, antistatična – odbija drobni prah in uravnavajo telesno temperaturo)
  antistatična – odbija drobni prah
  snemljiva – možno suho kemično čiščenje
  zaščitena proti pršicam, glivicam in bakterijam
 • Polnilo v prevleki:
  – 500 gr/m2 volna
 • Višina ležišča: 28 cm