Vzmetnice 90×200, 160×200 in ostale, lateks vzmetnice itd. – katero izbrati?

Vzmetnice oziroma izbira vzmetnice je izredno pomembna, vendar še vedno veliko posameznikov ne ve, kako pravilno izbrati vzmetnico oziroma katero vzmetnico izbrati. Glede na vaše želje in potrebe lahko pri nas izberete idealno vzmetnico zase. V Spalnem studiu vam bomo z veseljem pomagali pri izbiri vaše nove vzmetnice. Naša prednost je v tem, da svoje izdelke zares dobro poznamo in vam zato znamo tudi strokovno svetovati. Ponujamo vam kvalitetne vzmetnice različnih dimenzij (od manjših 90 x 200 pa vse do 160 x 200 in večjih), lahko pa vam vzmetnico naredimo tudi po meri. Zavedamo se, da lahko neustrezna vzmetnica povzroči veliko težav, ki jih lahko omilimo prav z izbiro primernega ležišča. Naše vzmetnice so narejene iz najboljših materialov in izdelane v Sloveniji. Če ne veste, katero vzmetnico izbrati, nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo svetovali pri nakupu.

Vzmetnice 90x200

Ugodna ponudba vzmetnic različnih dimenzij: 90 x 200, 160 x 200 in ostale dimenzije

V Spalnem studiu lahko po ugodni ceni dobite vrhunske vzmetnice različnih dimenzij. Dimenzija 90 x 200 je standardna dimenzija vzmetnice, ki je namenjena otroški oziroma mladinski postelji, dve vzmetnici omenjenih dimenzij pa lahko zamenjajo večjo vzmetnico za zakonsko posteljo. Če imate posteljni okvir z dimenzijami 160 x 200, lahko prav tako pri nas dobite primerno dimenzijo vzmetnice. Ponujamo vam ugodno ceno za vse dimenzije in zagotavljamo odlično kvaliteto in dolgo življenjsko dobo.

Lateks vzmetnice za kvaliteten in trden spanec

Če iščete naravno in predvsem udobno ležišče, na katerem se boste zares spočili, potem je lateks ležišče ustvarjeno za vas. Lateks vzmetnice so narejene iz 80 % lateksa in 20 % različnih primesi. Spanec na lateks vzmetnici bo kakovosten in trden. Ker je lateks elastičen, se izredno dobro prilagaja vašemu telesu. Lateks vzmetnice so koži prijazne vzmetnice, ki dihajo. Pohvalijo se lahko z izredno dolgo življenjsko dobo. Tudi lateks vzmetnice so na voljo v različnih dimenzijah, njihova cena pa je več kot ugodna. Obiščite nas v Spalnem studiu in sami preverite, kako udobna je lateks vzmetnica.

Katero vzmetnico izbrati

Katero vzmetnico izbrati? Bios vzmetnice z dolgo življenjsko dobo

V naši ponudbi boste našli najboljše vzmetnice po ugodni ceni. Vzmetnice so več conske in omogočajo odlično podporo, poleg tega pa so izredno zračne. Naše vzmetnice so na voljo v dveh variantah: z žepkastim in šlarafijskim vzmetenjem. Vzmeti pa nato nadgradimo z različnimi materiali, kot je na primer lateks, HR pena, hladno pihana pena ali spominska pena. Oglasite se v Spalnem studiu. Prepričani smo, da boste našli najboljšo vzmetnico za vas.