Zaupajte slovenski proizvodnji postelj in vzmetnic

Se vam zdi, da se zbujate dobro spočiti, naspani in pripravljeni na nov dan? Ali se zbujate polomljeni in utrujeni še bolj kot zvečer ko ste legli? Tretjino življenja preživite v postelji zato je morda čas, da krivdo pripišete slabemu ležišču in razmislite o nakupu novega, kvalitetnega in izdelanega v Sloveniji. S slabo posteljo in vzmetnico so pogosto povezane bolečine v mišicah, hrbtenici, kolkih, trpijo pa tudi drugi sklepi. Ne nazadnje pa zaradi pogostega zbujanja spanec ni globok in trden, kar velikokrat vpliva na čustveno in duševno zdravje. Nespečnost mnogi pripisujejo stresu, ki je v sodelovanju s slabim ležiščem dobitna kombinacija za vsakodnevno slabo počutje, to pa lahko vodi v različne bolezni. Izberite zdravje in si privoščite novo ležišče. V naših poslovalnicah v Kranju in Ljubljani, kjer prodajamo vzmetnice in postelje izdelane v Sloveniji, lahko poskrbimo, da bodo vaše težave s spanjem le še slab spomin. Za začetek si oglejte našo spletno stran, da boste videli kaj vam nudimo.

Postelja Akron Svit

Zakaj so postelje in vzmetnice izdelane v Sloveniji tako iskane?

Skozi dolga leta poslovanja in izdelovanja različnih spalnih sistemov, svoje izdelke poznamo do te mere, da lahko strankam odlično svetujemo. Ne nazadnje, smo jih razvijali, izpopolnjevali in izboljševali s pomočjo povratnih informacij naših kupcev ter prišli do faze, ko jih lahko imenujemo visokokvalitetni proizvodi. Ves čas se trudimo, da naši artikli dosegajo najvišje kriterije kakovosti in se z manj sploh ne zadovoljimo. Ponosni smo na vzmetnice in postelje domače – slovenske proizvodnje, zato jih redno predstavljamo tudi na različnih sejmih v tujini, kjer nas že precej dobro poznajo. V domovini pa so z izdelki iz ponudbe opremljeni prenekateri hoteli, domovi starejših občanov, apartmaji in mnoga stanovanja. Slovenske vzmetnice so odlične tako za otroke in mladostnike, kot za pare in starejše osebe, skratka za vse, ki dajo prednost kvaliteti in dobremu počitku.

Kaj nudita kakovostna postelja in slovenska vzmetnica

Da je ležišče dobro, mora imeti, močen posteljni okvir s trdno in kompaktno konstrukcijo, izdelano iz kvalitetnega, pravilno obdelanega lesa. Le tako lahko nudi ležišču ali vzmetnici dobro oporo, opora na pravih mestih pa je seveda nujna za dober počitek. Vzmetnico ni priporočljivo kupiti kar čez noč. Pametno jo je prej preizkusiti in se prepričati ali je za vas res tista prava, ki vam bo nudila kar mora dobro ležišče nuditi. Še malce več časa si je treba vzeti, ko ležišče menja par, saj mora biti to optimalno za oba, ljudje pa, kot veste, imajo različne potrebe in želje. V salonu vzmetnic naj vam ne bo nerodno preizkusiti različne variante, tudi če ste tam celo popoldne. Zavedajte se, da boste na ležišču spali dolgo časa, saj ga nihče ne menja vsako leto. V našem Spalnem studiu v Kranju prodajamo najrazličnejše vzmetnice in postelje izdelane v Sloveniji že dolga leta, zato razumemo, da človek potrebuje čas pri izbiri. Rade volje svetujemo strankam, če to želijo pa jih pustimo, da v miru preizkušajo naše artikle.

Postelja Akron Klasik z oblazinenim vzglavjem

Slovenske vzmetnice so idealne za postelje izdelane v Sloveniji

Naša ponudba je široka in obsega najrazličnejša ležišča, ki veljajo za visoko kvalitetna. V ponudbi boste našli različne tipe vzmetnic in ležišč ročne izdelave. Mnogo je ljudi, ki prisegajo na vzmeti, še posebej te, ki so na tržišču danes, tisti ki želijo nekaj drugega, pa lahko preizkusijo Bios ležišča, ki so izdelana iz spominske pene, hladno pihane in HR pene, z dodatkom naravnega lateksa. Višine so različne, prav tako so mogoče različne kombinacije materiala. Ležišča se telesu maksimalno prilagajajo in ga podpirajo na mestih kjer je to potrebno. Vzporedno z njimi je potrebno poskrbeti za letveno dno, da zrak neprestano kroži in omogoča dobro zračenje. Polnilo je sestavljeno iz naravne volne ali termobonda, ki je najboljši material za ljudi s težavami z dihali. Astmatiki in alergiki nanj prisegajo. Volna pa je najboljši regulator vlage in toplote, ki vas poleti hladi in pozimi greje, zato jo izberejo ljudje, ki jih rado zebe. Naša ležišča so odlična za dojenčke in mladino, saj se odlično prilagajajo telesu. Tudi odrasli se pogosto odločijo zanje, saj lahko regulirajo trdoto z njihovim obračanjem in jih prilagajajo glede na trenutno počutje.

Zakaj so slovenske vzmetnice danes, toliko boljše kot včasih?

Slovenske vzmetnice in postelje katere lahko kupite v naših salonih v Ljubljani in Kranju, so ročne izdelave, izdelane iz zračnih in visokokakovostnih materialov. Ljudje, ki so vajeni vzmeti, so presenečeni kako drugače se le-te obnašajo, saj so tudi izdelane na drugačen način kot so bile v preteklosti. Za njihovo izdelavo uporabljamo spete žepkaste in šlarafijske vzmeti, ki jih obogatimo z naravnim lateksom ter spominsko, hladno pihano in HR peno. Šlarafijska jedra so sestavljena iz mnogo vzmeti in so pletena ročno. Ta so izjemno močna in so odlična za težje ljudi. Šlarafijske vzmeti maksimalno podpirajo hrbtenico in jo v vsakem položaju držijo v pravilni legi. Žepkaste vzmeti pa so šivane v posebnih žepkih, so večconske, zato delujejo na telo posamično in ga podpirajo tam kjer je to potrebno. Zaradi posebne izdelave in kakovostnih materialov imajo vse vzmetnice dolgo življenjsko dobo in tudi ob večletni uporabi obdržijo svoje prvotne oblike. V ponudbi imamo vse standardne dimenzije vzmetnic in ostalih ležišč, brez težav pa jih izdelamo tudi po meri. Če želite res dobro posteljo, ki bo v celoti izdelana v Sloveniji, se oglasite v Kranju ali Ljubljani, kjer vas bodo naši strokovnjaki prijazno sprejeli in vam po najboljših močeh svetovali.

0
  0
  Košarica
  Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino
   Izračun dostave
   Apply Coupon