Vzmetnice 90×200, 160×200 in ostale, lateks vzmetnice itd. – katero izbrati?

Izbira vzmetnice je izredno pomembna, vendar pa še vedno veliko posameznikov ne ve, na kaj je potrebno biti pozoren, da jo pravilno izberemo. Glede na vaše želje in potrebe lahko pri nas izberete idealno vzmetnico zase. V Spalnem studiu vam bomo z veseljem pomagali pri izbiri vaše nove vzmetnice. Naša prednost je v tem, da svoje izdelke zares dobro poznamo in vam zato znamo tudi strokovno svetovati. Ponujamo vam kvalitetne vzmetnice različnih dimenzij (od manjših 90 x 200 pa vse do 200 x 140, 200 x 160, 200 x 180), lahko pa vam vzmetnico naredimo tudi po meri. Zavedamo se, da lahko neustrezna vzmetnica povzroči veliko težav, ki jih lahko omilimo prav z izbiro primernega ležišča. Naše vzmetnice so narejene iz najboljših materialov in izdelane v Sloveniji. Če ne veste, katero vzmetnico izbrati, nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo svetovali pri nakupu.

Vzmetnica BIOS Cuba žepkasto vzmetenje

Spalni studio ponuja ročno izdelane vzmeznice Bios, namenjene ljudem, ki iščejo zračno ležišče s podporo vzmeti. Gre za več conske vzmetnice z dolgo življensko dobo in izključno šlarafijskimi in spetimi žepkastimi vzmetmi, nadgrajenimi z materiali, kot so naravni lateks, HR, hladno pihana ter spominska pena. Pri nas lahko z izbiro različnih materialov in višin kreirate individualno stopnjo udobja, ki vam ustreza. Naša ležišča odlično podpirajo hrbtenico in so primerna tudi za dvižna letvena dna (le žepkasto vzmetenje). Izbirate lahko tudi med polnilom iz naravne volne (300 ali 500g/m2), ki je najboljši regulator vlage in toplote in za astmatike in alergike nad vse primernim termobondom. Na voljo imamo vse standardne velikosti zakonskih ležišč, kot so vzmetnica 200 x 160, 200 x 180 ali 200 x 140 cm.

Ugodna ponudba vzmetnic različnih dimenzij: 90 x 200, 160 x 200 in ostale dimenzije

V Spalnem studiu lahko po ugodni ceni dobite vrhunske vzmetnice različnih dimenzij. Dimenzija 90 x 200 je standardna dimenzija vzmetnice, ki je namenjena otroški oziroma mladinski postelji, dve vzmetnici omenjenih dimenzij pa lahko zamenjajo večjo vzmetnico za zakonsko posteljo. Če imate posteljni okvir z dimenzijami 160 x 200, lahko prav tako pri nas dobite primerno dimenzijo vzmetnice. Ponujamo vam ugodno ceno za vse dimenzije in zagotavljamo odlično kvaliteto in dolgo življenjsko dobo.

Vzmetnica BIOS Cuba šlarafijsko vzmetenje

Lateks vzmetnice za kvaliteten in trden spanec

Če iščete naravno in predvsem udobno ležišče, na katerem se boste zares spočili, potem je lateks ležišče ustvarjeno za vas. Lateks vzmetnice so narejene iz 80 % lateksa in 20 % različnih primesi. Spanec na lateks vzmetnici bo kakovosten in trden. Ker je lateks elastičen, se izredno dobro prilagaja vašemu telesu. Lateks vzmetnice so koži prijazne vzmetnice, ki dihajo. Pohvalijo se lahko z izredno dolgo življenjsko dobo.

Naša vzmetnica Bios Pur Latex TFK vsebuje 5-consko žepkasto vzmetenje. V osnovi gre za trše ortopedsko ležišče, s plastjo pene in lateksa, ki s pomočjo svoje odlične podpore točkovnega jedra za hrbtenico, skrbi za izjemno udobje vaših sklepov in skeleta. Obojestransko postavljena odprto celična pena preprečuje prevelik pritisk na kolke in ramena, ležišče pa vsebuje tudi bočno ojačitev iz zračnega materiala. Kot taka je tovrstna vzmetnica primerna za dvižni letvasti pod in se lahko prepogiba.

Izbirate lahko med tremi polnili. Cenovno najugodnejši je sintetični termobond, ali volna za alergike. 100% naravna volna (300g/m2) nudi odlično mikroklimo, kar pomeni, da vam zlepa ne bo vroče prav tako pa vas tudi ne bo zeblo. Če ste zelo zmrznjene narave ali pa se radi potite, priporočamo polnilo iz 500g/m2 volne, ki nudil maksimalno regulacijo vlage in toplote.

Tudi lateks vzmetnice so na voljo v različnih dimenzijah, njihova cena pa je več kot ugodna. Obiščite nas v Spalnem studiu in sami preverite, kako udobna je lateks vzmetnica.

Vzmetnica BIOS Pur Lateks TFK

Katero vzmetnico izbrati? Bios vzmetnice z dolgo življenjsko dobo

V naši ponudbi boste našli najboljše vzmetnice po ugodni ceni. Vzmetnice so več conske in omogočajo odlično podporo, poleg tega pa so izredno zračne. Naše vzmetnice so na voljo v dveh variantah: z žepkastim in šlarafijskim vzmetenjem. Vzmeti pa nato nadgradimo z različnimi materiali, kot je na primer lateks, HR pena, hladno pihana pena ali spominska pena. Oglasite se v Spalnem studiu. Prepričani smo, da boste našli najboljšo vzmetnico za vas.

0
  0
  Košarica
  Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino
   Izračun dostave
   Apply Coupon