Vzmetnica, ki nudi kraljevsko udobje in številne koristi za zdravje

Ste vedeli, da na svoji vzmetnici preživimo kar eno tretjino svojega življenja? Ob tem osupljivem dejstvu se lahko hitro zavemo, kako zelo je pomembna izbira prave vzmetnice za nas. Ob spanju na optimalni vzmetnici boste lahko hitro opazili številne koristi, ki jih ima za vaše splošno zdravje in počutje – vse od zmanjšanja kroničnih bolečin in stresa do izboljšanja kvalitete spanca in delovanja imunskega sistema. Pri tako pomembnem nakupu je zagotovo najboljše zaupati strokovnjakom na tem področju, kar je prav gotovo ekipa iz Spalnega studia, ki vam bo s 30-letnimi izkušnjami na področju spalnih sistemov zlahka pomagala poiskati vzmetnico, ki vam bo popolnoma ustrezala. Vse njihove vzmetnice so ročno narejene v Sloveniji in dosegajo najvišje standarde kakovosti, na voljo pa so vam v najrazličnejših dimenzijah – od navadne enojne vzmetnice 90×200 in francoske vzmetnice 140×200, pa vse do večje vzmetnice 160×200 in klasične zakonske vzmetnice 180×200.

Vzmetnica BIOS Cuba žepkasto vzmetenje

Na kaj moramo biti pozorni pri nakupu enojne vzmetnice 90×200?

Vzmetnice 90×200 se prilegajo dimenziji običajnih enojnih postelj. Najbolj izstopajoča prednost vzmetnice 90×200 je ta, da na njej običajno spimo sami, zato lahko pri nakupu upoštevamo vse naše specifične želje in potrebe. Idealno vzmetnico si lahko poiščemo na podlagi naše teže, morebitnih zdravstvenih težav in trdote, ki nam najbolj ustreza. Ne glede na omenjene značilnosti pa je v prvi vrsti pomembno, da je izbrana vzmetnica kvalitetna. To pomeni, da nudi udobno podporo, ustreza naravni krivulji naše hrbtenice, enakomerno razporedi telesno težo po celotni površini in je hipoalergena. Vse omenjene lastnosti izpolnjujejo BIOS vzmetnice 90×200 iz ponudbe Spalnega studia, ki vam bodo omogočile udoben, miren in kvaliteten spanec, ta pa bo posledično pomembno vplivali na dvig splošne kvalitete vašega življenja.

CUBA-TFK

Vzmetnice 140×200, 160×200 ali 180×200 za nebeško spanje v dvoje

V kolikor kupujemo zakonsko vzmetnico, se navadno odločamo med dimenzijami vzmetnice 180×200, 160×200 ali 140×200. Seveda nam največ udobja nudi vzmetnica največje dimenzije, vendar nam včasih nakup slednje onemogoča omejenost prostora v naši spalnici. V tem primeru je še toliko bolj pomembno, da poiščemo zares kakovostno vzmetnico z zmožnostjo blažitve premikov, kar nam bo omogočilo miren spanec tudi v primeru, da se naš partner med spanjem pogosto obrača. V širokemu asortimaju prvorazrednih zakonskih vzmetnic BIOS, ki obsega vzmetnice različnih materialov, trdot, višin in zračnosti, boste zagotovo našli tisto, ki bo ustrezala tako vam kot vaši ljubljeni osebi, zaradi njihove izjemne kvalitete in vzdržljivosti pa vam bo vzmetnica dolgo služila.

0
  0
  Košarica
  Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino
   Izračun dostave
   Apply Coupon