Otroške vzmetnice oz. vzmetnice za dojenčke 120×60 ali vzmetnice po naročilu

Otroške vzmetnice lahko po izjemni ceni dobite v Spalnem studiu. Zakaj kupiti otroško vzmetnico pri nas? Ker vam v prvi vrsti ponujamo kvalitetne otroške vzmetnice, na kateri se bo vaš otrok zares odpočil. Otroške vzmetnice so narejene iz najboljših materialov, saj se zavedamo, da je kakovosten spanec na udobni vzmetnici ključnega pomena za zdrav razvoj otroka. Naša ponudba zajema različne dimenzije vzmetnic za otroške postelje (120×60 in 140×70), odločite pa se lahko tudi za otroške vzmetnice po naročilu. Vzmetnice za dojenčke morajo biti kvalitetne in omogočati morajo popolno udobje. Zato se pred nakupom pozanimajte o trdoti vzmetnice, ki mora biti prilagojena otrokovi teži in razvojni stopnji. Če ne veste, katero otroško vzmetnico izbrati, vas vabimo, da nas obiščete. Z veseljem vam bomo svetovali pri izbiri vzmetnice za dojenčke ali otroke.

Otroške vzmetnice

Otroške vzmetnice 120 x 60 in ostale dimenzije vzmetnic za otroške postelje

Naša ponudba zajema različne dimenzije vzmetnic za otroške postelje. Najmanjše dimenzije 120 x 60 so namenjene otroškim posteljicam oziroma dojenčkom. Ker vemo, da dojenčki potrebujejo miren in kvaliteten spanec, smo to imeli v mislih, ko smo izdelovali najboljše vzmetnice za dojenčke. Pri nas boste dobili le najboljše otroške vzmetnice s primerno trdoto. Zagotavljamo vam, da se bo na njej vaš otrok spočil. Le spočit otrok je srečen otrok. Odlična novica za vas pa je tudi, da lahko izberete tudi vzmetnico iz naravnih materialov, kot je na primer lateks vzmetnica. Tako boste lahko popolnoma brez skrbi, če je vaš otrok alergičen na pršice ali prah. Če imate klasično otroško posteljico, boste verjetno potrebovali otroško vzmetnico 120 x 60. Če pa je otroška posteljica narejena po naročilu in vam nobena od standardnih dimenzij ne ustreza, se lahko odločite tudi za vzmetnico za dojenčke po meri.

Najboljši spanec po ugodni ceni – ugodna cena vzmetnic za otroške postelje

Zagotovite svojemu otroku najboljši spanec z nakupom kakovostne vzmetnice, ki jo boste v Spalnem studiu dobili po odlični ceni. Ponujamo vam le najboljše otroške vzmetnice, na katerih se bo vaš otrok dobro odpočil. Kvalitetna vzmetnica je ključnega pomena za zdrav razvoj vašega otroka. Vzdrževanje vzmetnic je enostavno, cena pa več kot udobna. Na naši spletni strani si lahko ogledate vso ponudbo vzmetnic za otroške postelje. Izbirate lahko med različnimi dimenzijami otroških vzmetnic ali pa se odločite za izdelavo po meri. Naj bo vaš nakup otroške vzmetnice premišljen. Vabljeni v Spalni studio, kjer se zavedamo pomena dobrega spanca.

0
  0
  Košarica
  Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino
   Izračun dostave
   Apply Coupon