276-postelje-postelja_bios_val-val-postelja
253-postelje-postelja_bios_val-confort-bukev254-postelje-postelja_bios_val-confort-cesnja255-postelje-postelja_bios_val-confort-javor256-postelje-postelja_bios_val-confort-oreh258-postelje-postelja_bios_val-confort-woodlinecream257-postelje-postelja_bios_val-confort-wenge259-postelje-postelja_bios_val-confort-bela260-postelje-postelja_bios_val-confort-crna261-postelje-postelja_bios_val-confort-rdeca

Postelja BIOS VAL

Izvedba: Iveral
Šifra: Ni na voljo

Postelja klasične ovalne oblike za tiste, ki želite imeti trdicionalno obliko posteljnega okvirja. Čvrsta konstrukcija in primerna višina za vstajanje.

od 493,75€

Količina

Počisti izbiro

Opis izdelka

Postelja Bios VAL

Postelje iz družine Classic so zasnovane za množico uporabnikov, ki prisegajo na vrhunsko kvaliteto. Naraven videz, natančna izdelava, močna konstrukcija, upoštevani mnogi predlogi zvestih kupcev, so lastnosti, ki krasijo izdelke blagovne znamke BIOS.
Prostor pod posteljo je enostaven za čiščenje in hkrati ponuja zračnost za ležišča. Višina postelje pa je prilagojena za lažje vstajanje, da se vam ni potrebno “katapultirati” iz postelje, ampak preprosto iz sedečega položaja vstanete.