108-lezisca-lezisce_9000-slarafija-9000_slarafija
108-lezisca-lezisce_9000-slarafija-9000_slarafija290-lezisca-lezisce_9000-slarafija-bocno-9000-slarafija

Vzmetnica 9000-ŠLARAFIJA ŠLARAFIJSKO VZMETENJE

Tip jedra: šlarafija
Šifra: Ni na voljo

Revolucionarno ležišče, ki ima dve niansi trdote (zgoraj/spodaj). Odličen za težave s hrbtenico, za težje ljudi ali za tiste, ki želijo trše ležišče dveh trdot v enem. Je antidekubičen.

od 469,00€

Količina

Počisti izbiro

Opis izdelka

Ležišče s svojim vrhunskim šlarafijskim jedrom odlično podpira hrbtenico. Obojestransko je postavljena plast 6cm piramid, ki so na eni strani ležišča trše, kot na drugi. S tem ustvarja udobje, ki je namenjeno tistim, ki si želite imeti možnost ležati na dveh različnih trdotah. Odvisno od težav, ki jih imate tisti trenutek. Npr., če vas boli križ si obrnete na tršo stran, če vas bolijo kolki ali vam rada zaspi roka pa na mehkejšo stran.
Piramidna oblika pa vas podpira točkovno in s tem masira, ter med ležanjem pospešuje mikrocirkulacijo krvi, zakar je spanje mirnejše brez odvečnega obračanja in s tem posledično zbujanja, kljub temu, da imate trše ležišče.

Ležišče ima tudi bočno ojačitev iz zračnega materiala, da se ne čuti vzmeti ob robu ležišča in da je prehod med dvema skupaj postavljenima ležiščema bolj prijeten (se ne čuti luknje med ležiščima na zakonski postelji).
Dobro podpira hrbtenico in ji daje ravno oporo. Zanj je značilna daljša življenjska doba, saj je narejen po stari tradicionalni tapetniški metodi, ki je dan danes med poznavalci kvalitetnih ležišč v svetu zelo cenjena.

Prevleke lahko izbirate med tremi polnili in sicer:

 • cenovno najugodnejša je volna za alergike (termobond), ki je nujna za hude alergike, saj je iz sintetičnih vlaken;
 • polnilo iz 100% naravne volne (300g/m2) pa je polnilo, ki vam nudiodlično mikroklimo, kar pomeni, da vam zlepa ne bo vroče ali pa vas bo zeblo. Če pa vas rado zebe ali pa se izredno potite pa vam priporočamo polnilo iz 500g/m2 volne, ki vam bo nudilo maksimalno regulacijo vlage in toplote.

 

 

 • šlarafijske vzmeti, cca 600 ročno pletenih vzmeti v dvojnem okvirju
 • obojestransko: juta, 6 cm strukturiran antibakterijski puhin, dve trdoti – zgoraj/spodaj (piramide jajčaste oblike)
 • prevleka:
  bombažna Dream (antibakterijska, antistatična – odbija drobni prah in uravnavajo telesno temperaturo)
  snemljiva – možno suho kemično čiščenje
  zaščitena proti pršicam, gljivicam in bakterijam
 • Izbirate lahko med tremi tipi polnil:

– 200 gr/m2 termobond
– 300 gr/m2 volna
– 500 gr/m2 volna

 • Višina ležišča: 24cm