119-postelje-postelja_bios_galeb-galeb
253-postelje-postelja_bios_val-confort-bukev254-postelje-postelja_bios_val-confort-cesnja255-postelje-postelja_bios_val-confort-javor256-postelje-postelja_bios_val-confort-oreh258-postelje-postelja_bios_val-confort-woodlinecream257-postelje-postelja_bios_val-confort-wenge259-postelje-postelja_bios_val-confort-bela260-postelje-postelja_bios_val-confort-crna261-postelje-postelja_bios_val-confort-rdeca

Postelja BIOS GALEB

Izvedba: Iveral
Šifra: Ni na voljo

Postelja, ki je namenjena mlajši generaciji, saj je oblika dovolj razgibana. Kljub temu pa še vedno dovolj visoka za lažje vstajanje.

od 460,00€

Količina

Počisti izbiro

Opis izdelka

Postelja Bios GALEB

Postelje iz družine Classic so zasnovane za množico uporabnikov, ki prisegajo na vrhunsko kvaliteto. Naraven videz, natančna izdelava, močna konstrukcija, upoštevani mnogi predlogi zvestih kupcev, so lastnosti, ki krasijo izdelke blagovne znamke BIOS.
Prostor pod posteljo je enostaven za čiščenje in hkrati ponuja zračnost za ležišča. Višina postelje pa je prilagojena za lažje vstajanje, da se vam ni potrebno “katapultirati” iz postelje, ampak preprosto iz sedečega položaja vstanete.